Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Betyg 3.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Lättlagad och god måltid som passar utmärkt både till middag och lunch. Stek ris med vitkål, röd paprika, tonfisk och ägg. Garnera med koriander och servera tillsammans med sweet chilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Ingredienser

4 portioner
3 dl basmatiris
1 klyfta vitkål (à 350 g)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 röd paprika (à 150 g)
1 tsk sambal oelek
2 burkar tonfisk i olja (à 185 g)
4 ägg
koriander
sweet chilisås

Gör så här

00:03:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Mycket gott, kändes som en nyttig maträtt. Vi lade även till sockerärter, kommer ätas fler gånger i vår gamilj!

    Petrus

  • God rätt med spännande smaker! Enkel och snabb att göra. Glöm inte chilisåsen på toppen, det blev pricken över i:et. Rekommenderar!

    Linnéa

  • Gott tyckte vi. Dubblera gärna mängden Sambal Oelek så smakar det mera!

    Linda

Testa liknande recept

  • Tonfiskröra med purjopasta
    Betyg 3.3 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tuna bowl med avokado och picklad rödlök
    Betyg 4.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pita med kinesisk köttfärs
    Betyg 3.9 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad