Snabba färsrutor med medelhavsfyllning

Aptitliga färsrutor med underbar fyllning av kapris, dijonsenap, fetaost och timjan. Känn doften av Medelhavet när du tillagar dessa delikata färsrutor. Servera med en ljummen pastasallad och njut.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010

Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Ett ägg i köttfärsen hade gjort det lättare att få biffarna att hålla ihop. Ska prova det nästa gång.
Kerstin
2011-03-06Varför krångla till det hela. Rör ihop allt i köttfärsen och stek biffar. Man slipper problemet att fyllningen rinner ut. Går bra att steka i ugn på 225 grader i cirka 15 minuter om man gör biffarna på 1 deciliter var. Mycket enklare och inget os-
Ann-chatrine
2010-01-16Carin Cassborg: Var svårt att få ihop färsrutorna utan att fyllningen rann ut. Använde saltad kapris från sommarens semester i Toscana, gott! Gång två ökade jag mängden färs och fyllde den med fetaost, svarta oliver, vitlök, peperoni och soltorkade tomater. La på en halv skiva rökt skinka och ett stort basilikablad på varje färsplatta. Hade en bulgursallad med körsbärstomater, svarta oliver, lök och vitlök till, gick bättre till skyn. Betyg 4,4
Ica-köket
2010-01-14