Runes heta kräftor

Dessa vitlökswokade kräftor blir ett annorlunda och spännande inslag till kräftskivan. Smaksättningen kommer från sambal oelek, vin och persilja. Servera kräftorna varma.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stSuperbra
Lennart
En klassiker som uppskattas av alla och funnits med i 'favoritlistan' som både förrätt och ensamrätt sedan receptet kom för snart 15 år sedan
Pia
Det här är en fantastisk rätt. Ätit det några gånger och Inger en underbar känsla en sommardag att få tillaga ute i naturen Jag garnera med lite färsk chilli , lime och citronklyftor samt en rejäl näve nyhackad persilja. Smaklig spis
Johan
Det här var överraskande gott. Definitivt inte sista ggn. Nom nom nom!
Sofie
Ja vad ska man säga...bästa receptet någonsin, så för 8:e kräftskivan i rad använder vi åter detta härliga recept. Tack Rune!
Karl
Lika gott i år i gen. Bästa receptet!
Helene
Så gott!
Andreas
Så här kommer vi alltid att äta våra kräftor framöver. Blev bjudna på detta på fredagen, åt färska svenska signalkräftor på lördagen och bjöd förtjusta gäster på Runes kräftrecept på tisdagen.
Anders
Så gott det var, hade ingen sambal Olek hemma så jag tog 1 tsk tabasco i stället det var gott. Mums kommer göra detta näste helg igen.
Helene