Rostade rotfrukter med yoghurtkräm

Ringla honung och olja över rotfrukterna och rosta i ugnen för en krispig utsida och ett mjukt inre. Yoghurtkrämen blir makalöst god med fetaost och bladpersilja. Servera de rostade rotfrukterna tillsammans med yoghurtkrämen, oliver och ev bröd.

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1692 KJ / 405 kCal
Fett12 g
Salt2.6 g
Kolhydrater57 g
Protein10 g
Kommentarer
6 stJättegott! Ökade på med mer morötter och tog lite mindre potatis. En förpackning med kidneybönor blev precis lagom. Kommer definitivt laga igen. Blir säkert gott som tillbehör tillsammans med grillat kött också.
Kerstin
Så otroligt gott!
Anna-karin
Några vitlöksklyftor bland grönsakerna är inte dumt samt pressa i yoghurtkrämen
Magnus
Är diabetiker så jag hoppade över honungen men det var riktigt gott ändå. Ska använda fler gånger.
Ann
Jag tyckte också detta var gott.Men honungen bör som sagt dras ner på!
Elinor
Det här blev ganska populärt hos oss. Alla hittade något som man tyckte om. Lite för sött med honungen så den minskar vi ner nästa gång. Jag var lite skeptisk till röran, men den passade verkligen kanonbra. Vi åt fläskfilé till.
Madeleine