Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Grillad US Beef Högrev med sås inspirerad av ajo blanco – en spansk soppa med mandel och vitlök. Kryddblandningen av koriander, senapskorn, peppar och flingsalt gör köttet till riktig barbeque.

Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Ingredienser

4 portioner
2 msk  flingsalt typ chipotle
1 tsk  grovmalen svartpeppar
1 tsk  mald koriander
2 tsk  mortlade gula senapsfrön
600 g  US Beef högrev

Ajo blanco

2   vita brödskivor (gärna dagsgammalt)
2   vitlöksklyftor
1 dl  mandelspån
2   äggulor
1 msk  vitvinsvinäger
1 dl  olivolja
1/2 dl  vatten
flingsalt
svartpeppar

Till servering

US Beef högrev
färskpotatis
sallad

För alla

Rätten innehåller ägg men är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3379 KJ / 809 kCal
Fett58.6 g
Kolhydrater32.5 g
Protein36.1 g

Testa liknande recept

Grillad högrevskärna med sommarkål och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Egenmald hamburgerfärs
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Högrev i elden
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Långgrillad högrev
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äkta chili con carne
Betyg 2.8 av 5.
66 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Birria tacos på högrev
Betyg 4.5 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga