Parmesanmousse med bresaola

Betyg 4.1 av 5.
24 personer har röstat
0
Parmesanmousse med bresaola

Parmesanmousse passar utmärkt till festliga tillfällen! Servera parmesanmoussen tillsammans med antingen bresaola eller parmaskinka och njut av hur de lena och ljuvliga smakerna blandas i munnen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Parmesanmousse med bresaola

Ingredienser

10 portioner
3   gelatinblad
1 1/2 dl  mjölk
1 1/2 dl  vispgrädde
4   äggulor
125 g  fint nyriven parmesan
salt
vitpeppar

Till servering

100 - 150 g  bresaola eller parmaskinka i lövtunna skivor
balsamvinäger
grovmald vitpeppar
sallad
friterad rotselleri

För alla

Fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bresaola e ruccola
Betyg 3.1 av 5.
75 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bresaola på bönsallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta mozzarella med bresaola
Betyg 3.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mezze luna i kronärtskockscrème med bresaola
Betyg 4.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola med ädelostfikon
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Geléhjärtan
Betyg 2.9 av 5.
95 personer har röstat
Över 60 min att tillaga