Oscar II:s buffésnaps

Betyg 2.5 av 5.
17 personer har röstat
0
Oscar II:s buffésnaps

Var ute i god tid innan du vill servera snapsen för att den ska bli riktigt god. Du smaksätter Brännvin Special med pomeransskal, kanelstång, korianderfrö och hackade mandlar. Oscar II:s buffésnaps kan du exempelvis servera till midsommar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999

Oscar II:s buffésnaps

Ingredienser

1 sats
75 cl  Brännvin special (34%)
2   pomeransskal
1   kanelstång
1 msk  korianderfrö
2   hackade mandlar

Gör så här

Tips

Är smaken för kraftig kan man använda innehållet som essens och spä ut det med mer brännvin efter tycke och smak. Kryddorna kan vid serveringen vara kvar i flaskan eller filtreras bort genom ett kaffefilter.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Snaps med julsmak
Betyg 2.3 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemgjord björksnaps
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemkryddad snaps med blåbär och kardemumma
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fläderlikör
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Risö snaps
Betyg 2.6 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrus- och saffranssnaps
Betyg 3.2 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga