Mustigt filbröd

Betyg 3.8 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Mustigt filbröd

Ett smidigt recept på mustigt och nyttigt filbröd. Du gör det mörka brödet av bland annat filmjölk, bikarbonat, sirap, solrosfrön, linfrön, russin och havregryn. Perfekt till frukost eller till maten.

Mustigt filbröd

Ingredienser

1 stort långpannebröd
1 liter filmjölk
4 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver
2 dl mörk sirap
2 tsk salt
1 dl solrosfrön
1 dl hela linfrön
1 dl russin
3 dl havregryn
ev 2 msk brödkryddor
2 dl vetekli
10 - 11 dl rågsikt

Gör så här

00:45:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

9 st
  • Bra

    Lennart

  • Otroligt gott, saftigt och mättande! Smakar precis som mormors julbröd!

    Nellie

  • Tänkte baka detta bröd. En sak undrar jag över: Ska det gräddas i nedre delen av ugnen?

    Fredrik

Testa liknande recept

  • Grindalimpa
    Betyg 3.6 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Annerstaskolans yoghurtlimpa
    Betyg 3.4 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pannbröd
    Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kavring med valnötter
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Filmjölkslimpa med banan
    Betyg 3.4 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grov yoghurtlimpa
    Betyg 3.4 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad