Marinerade rädisor

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
2
Marinerade rädisor

Låt härliga, krispiga rädisor ligga i en smakrik marinad av senap, olja och basilika en stund för att få detta mumsiga tillbehör. Ät dina marinerade rädisor med brytbröd samt kanske lite torkad skinka.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Marinerade rädisor

Ingredienser

4 portioner
1   knippe rädisor
1 tsk  fransk senap
2 msk  olivolja
1 msk  vatten
2 msk  finhackad basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Inte gott! Ingen i familjen gillade detta, kommer inte att göras igen.

Eva

2014-04-08

Mycket gott. Serverade dessa på en midsommarbuffe. Hade även en skål med omarinerade rädisor , men dessa åkte ner i marinaden innan gästerna ätit färdigt. Ett gott betyg.

Ann christine

2004-06-22

Testa liknande recept

Ugnsbakade grönsaker med spenataioli
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julens brysselkålsallad
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön sparris med dragonmajonnäs
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillsallad med stingig sås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga