Kladdkakemuffins banan & choklad

En variant på kladdkaka och kladdmuffins som kommer att ta dig med storm! Den hemliga ingrediensen? Bananskivor nedtryckta i muffinsmeten. Resultatet blir en genialisk kombination av banan och ljuvligt kladdig choklad.
Fler smarriga kladdkakerecept hittar du här.

Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1449 KJ / 346 kCal
Fett14.2 g
Kolhydrater47.5 g
Protein5.9 g
Kommentarer
32 stSkall det bara vara 5 MATSKEDAR med mjöl?
Vickan
Hej Vickan! Ja, det stämmer. Eller man kan ju också säga 0,75 dl för det är samma sak. Då kanske det låter lite mer! ;) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej! Går mjölet att ersättas med mandelmjöl för att muffinsen glutenfria? Undrar Fanny
Fanny
Hej Fanny! Det säkraste är att ersätta mjölet med glutenfri mjölmix. Om du använder mandelmjöl så suger det inte upp vätskan på samma sätt, så då kanske du behöver öka mängden lite och ta lite extra kakao som också binder vätska bra. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
👍😄👍👍👍
Erika
Super good
Jonathan
Följde tipset att sätta på ett hallon också. Blev jättegott. Så enkla att göra.
Kerstin
Jättegoda muffins
Emelie
Bananen tillför verkligen något! Vi lade även till hackad daim och voilà en ny favorit i familjen är skapad!
Anna
Bananbitarna blir torra efter nån dag, bättre att mixa bananerna
Rebecka
Vansinnigt gott som är helt ok att frysa in👍 Ett fruset hallon i mitten före gräddning gör en jävla god skillnad. Tack
Janne
Jag mixade 3 st bruna bananer och hade i smeten istället och blev supergoda!
Christina