Kyckling med potatis- och rotsellerimos

Ljuvlig ugnsbakad kyckling med smak av lagrad ost och dijonsenap i en härlig sås av grädde och kycklingfond. Till din kyckling serverar du ett grovt mos av potatis, rotselleri och hackad persilja. Smaklig måltid.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Gör så här
00:15:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stJag ställer mig tveksam till Anders kommentar Mera spännande med grundreceptet
Lennart
Bytte fryst kycklingfilé mot färsk, lagrad ost mot hackad lättstekt bacon, ugn mot stekpanna, skippade kycklingfonden samt lade till muskotnöt i moset, gott!
Anders
Gott mos och mycket god sås. Använde Skånsk senap då dijonen var slut. Gott var det iallafall!
Anette
Godare än jag trodde :)
Emma
Gott! Men rotsellerin blev inte färdigkokt. Nästa gång ska jag koka potatisen och rotsellerin för sig så att jag kan ta reda på tidsskillnaden. Hade "Maille" s goda honungsvariant i senap- och ostblandningen.
Helena
Fanns med under budgetveckan, men var en riktig höjdare tvärtemot vad jag förväntat mig. Mycket mättande och gott.
Anna-lena
Mycket gott och lättlagat, jag gjorde moset lite finare än det stod men det var kanongott. Jag använde kycklinglårfilé eftersom jag föredrar det.
Agneta