Kräft- och fiskpanna med dill och tomat

Denna fiskpanna är en krämig och smakrik middagsrätt. Sejfilén kombineras bra ihop med kräftstjärtar, tomater och dill. Servera ihop med nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2011

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2259 KJ / 540 kCal
Fett19.7 g
Kolhydrater46.5 g
Protein43.4 g

Kommentarer
9 stLade till hummerfond och tomatpuré. Potatis o ärtor till. Blev gott.
Jenny
Använde en paket frysta kräftor som inte gick åt på kräftskivan. Använde lagen därifrån också, blev jättegott,!
Karin
Jätte gott! men behövdes lite mer smak.
Malin
Väldigt god fredagsmiddag blev det med detta recept. Serverade grön sparris och kokt pressad potatis till. Detta lagar jag gärna igen.
Elisabeth
Jag serverade sparrispotatis till. Och det blev Hokifilé istället för sej. Till och med 6-åringen tyckte att det var supersmarrigt. Detta gör vi om.
Camilla
Det var så gott..vi åt och åt och var alldeles tysta....snabbt gick det också,hade bulgur till.Ny favorit! :)
Charlotte
Barnen 4 & 6 år gillade denna fiskrätten så den gör vi igen.
Kay
Det var en jättegod rätt! Båda barnen matvägrade dock.. men jag får mat med till jobbet!
Annika
dottern tyckte att dagen hemma (som sjukling) blev mycket bättre med denna rätt... TACK för kanon recept, även lillfia åt en hel portion
Sofia