Grindalimpa

Betyg 3.5 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Grindalimpa

Denna mättande och goda Grindalimpa kommer bli väldigt uppskattad. Häll ner din släta deg i två brödformar och grädda sedan lite över en timme. Låt dina goda limpor med subtil apelsinsmak svalna före de avnjuts.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Grindalimpa

Ingredienser

2 limpor
1 l filmjölk
3 dl mörk sirap
4/5 dl apelsinmarmelad
1/2 dl brödkrydda
13 dl rågsikt
4 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
2 msk bikarbonat
1 msk salt

Gör så här

00:05:00
01:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Sinnessjukt gott bröd, som jag gjort varje Midsommar i många år nu. Älskart!

Sandra

2023-06-19

Har bakat detta sen den Buffé tidningen med receptet kom ut. Vrål gott och väldigt lätt att baka!

Emma

2021-08-23

Vem sjutton har röstat ner detta receptet? Ett av de godaste bröden jag bakat.

Jimmie

2017-01-26

Testa liknande recept

Mustigt filbröd
Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pannbröd
Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kavring med valnötter
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Annerstaskolans yoghurtlimpa
Betyg 3.4 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kavring
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rågbröd
Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad