Getostfyllda dadlar med bacon
Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!
Ingredienser
25 st
ca 100 g chèvre
25 urkärnade dadlar
9 skivor bacon
tandpetare
För alla
Innehåller mjölkprotein. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: väl laktosfri chévre.
Gör laktosfri: väl laktosfri chévre.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt goda och enkla att göra. Man kan inte sluta äta...
Håkan
2016-07-30Vansinnigt goda, jag ville inte sluta äta! Det var första gången jag åt bacondadlar med chèvre i, och det var ju bara ännu godare än utan. Hittar du färska dadlar så ta det, det slår de torkade dadlarna med hästlängder. Magiskt!
Lena
2013-10-29