Getostfyllda dadlar med bacon

Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat
2
Getostfyllda dadlar med bacon

Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!

Getostfyllda dadlar med bacon

Ingredienser

25 st
ca 100 g  chèvre
25   urkärnade dadlar
9   skivor bacon
tandpetare

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: väl laktosfri chévre.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Fantastiskt goda och enkla att göra. Man kan inte sluta äta...

Håkan

2016-07-30

Vansinnigt goda, jag ville inte sluta äta! Det var första gången jag åt bacondadlar med chèvre i, och det var ju bara ännu godare än utan. Hittar du färska dadlar så ta det, det slår de torkade dadlarna med hästlängder. Magiskt!

Lena

2013-10-29

Testa liknande recept

Chèvredadlar i ugn
Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dadlar med lufttorkad skinka
Betyg 2.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och olivfyllda tomater
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga