Cheesecake med färska bär

Underbar, lyxig och uppskattad cheesecake med färska bär som du tillagar relativt enkelt och snabbt. Cheesecaken har en underbar fyllning av bland annat kvarg, färskost och citron och dekoreras med jordgubbar och hallon.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
15 stGår denna att frysa tro? :)
Linda
Enkel och mycket god
Tove
Mycket god!!
Annika
4/5 dl=8/10 dl=0.8 dl socker
Justyna
Snälla kan någon förklara för mig hur mycket är 4/5 dl socker? Kunde inte klura ut det.
Gulay
Helt ok!
Anne-sofie
Hej! Vi skulle rekommendera en laktosfri kvarg istället.
Ica-köket
Hej! Jag är laktosintolerant och undrar ifall jag kan använda Valios creme fraiche istället för Kesella?/Linda
Linda
Helt otroligt god!! Jag använder vanilj kesella istället för vanlig. Mums..!
Susanne
Har haft en favvo restaurang pga deras cheesecake, låt mig bara säga, jag behöver inte restaurangen längre. Grundar med vaniljkräm innan man lägger på krämen, ännu godare!!
Annelie