Handla online – mat och mycket annat!

Handla online – mat och mycket annat!

Handla online från oss på Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen. Här kan du köpa hela veckans mat, och massor av andra bra saker. Förutom maten till vardag och fest erbjuder vi husgeråd, inredningsprylar och en hel del annat för hem och fritid här på nätet. Enkelt, tryggt och bekvämt!!

Tänk på att du alltid handlar billigare i butiken och får fler erbjudanden än vad vi kan erbjuda dig online! Har du frågor om vår onlinehandel, ring 040-660 16 33 så får du svar.

Handla mat online

Handla maten online hos oss på Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen. I vår butik på nätet kan du köpa både mat och annat för vardag och fest. Enkelt, tryggt och bekvämt! Hemkörning gäller till privatkunder i områdena Västra hamnen och Ribersborg. Se lediga tider för hemkörning.

För dig som privatkund gäller våra kampanjpriser även i online-handeln. Men tänk på att om du gör beställningen en vecka men med leverans veckan efter så är det leveransveckans kampanjpriser som gäller, inte beställningsveckans.

Fr.o.m. 18 december, 2020 erbjuder vi onlineköp med avhämtning av varorna i hämtskåp på vårt parkeringsdäck.

När du väljer Hämta i butik så är det alltså uppe på parkeringsdäcket du hämtar varorna!

För företagskunder

För företag är tid pengar. Handla i vår onlinebutik så kan ni fokusera på andra saker medan vi packar och levererar varorna. Enkelt, tryggt och bekvämt! Vi har utkörning för företag till hela Malmö.