Handla online – mat och mycket annat!

Handla online – mat och mycket annat!

Handla online från oss på Maxi ICA Stormarknad Karlskrona. Här kan du köpa hela veckans mat, och massor av andra bra saker. Förutom maten till vardag och fest erbjuder vi husgeråd, inredningsprylar och en hel del annat för hem och fritid här på nätet. Enkelt, tryggt och bekvämt!

Handla mat online

Välkommen till oss på Maxi ICA Stormarknad Karlskrona! Vi strävar hela tiden efter att förenkla din vardag och är därför glada över att nu även kunna erbjuda dig vår butik online.

Eftersom vår onlinebutik har öppet dygnet runt kan du handla när du hinner. Hos oss hittar du alltid samma låga priser och stora utbud som i vår fysiska butik. Vår personal väljer omsorgsfullt ut dina varor och packar dina kassar. Till en plockavgift på 69 kronor står dina varor redo för att hämtas upp i vår onlineutlämning. Det anser vi är en bra affär för dig.

För företag

För företag är tid pengar. Handla i vår onlinebutik så kan ni fokusera på andra saker medan vi packar och levererar varorna. Enkelt, tryggt och bekvämt!

Hem & fritid

Här hittar du det mesta för ditt hem och din fritid. Handla dina köksprylar, leksaker, film, spel, böcker och inredning för hemmet.