Bakad sardellpotatis

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bakad sardellpotatis

Imponera på dina gäster genom att piffa till den klassiska bakade potatisen. Du gröper ur innanmätet och blandar det med sardeller, olivolja och makalös parmesan och låter sedan smakerna berikas i ugnen innan den bakade sardellpotatisen kan serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Bakad sardellpotatis

Ingredienser

4 portioner
4 bakpotatisar
130 g parmesan
10 - 12 sardeller
3 msk olivolja (gärna av s k jungfrutyp)
2 apelsiner

Gör så här

01:00:00
00:15:00
00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentar

Mycket smaskigt med smak av Italien. Vi uteslöt dock apelsinskalen, så blev receptet superenkelt att laga till.

Maria

2008-11-01

Testa liknande recept

Fylld gratinerad bakpotatis
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad potatis med tonfiskröra
Betyg 3 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baconlindad ostfylld kycklingfilé
Betyg 3.7 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 27 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bondkyckling med potatis, rosmarin och vitlök
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färsfylld bakpotatis
Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ost- och polentafyllda paprikor
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad