Bakad sardellpotatis
Imponera på dina gäster genom att piffa till den klassiska bakade potatisen. Du gröper ur innanmätet och blandar det med sardeller, olivolja och makalös parmesan och låter sedan smakerna berikas i ugnen innan den bakade sardellpotatisen kan serveras.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008
Ingredienser
4 portioner
4 bakpotatisar
130 g parmesan
10 - 12 sardeller
3 msk olivolja (gärna av s k jungfrutyp)
2 apelsiner
För alla
Fri från gluten.
Gör mjölkfri: ersätt osten med mjölkfritt alternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket smaskigt med smak av Italien. Vi uteslöt dock apelsinskalen, så blev receptet superenkelt att laga till.
Maria
2008-11-01