Moussetårta med jordgubbar och rabarber

Fantastisk och mästerlig moussetårta som du bara måste testa. Jordgubbar och rabarber är en vinnande kombination som blir helt magisk tillsammans med den fluffiga vispgrädden och fylliga färskosten.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Ingredienser
8 portioner
3 dl skalad och skuren rabarber (à 66 g)
1 dl strösocker
3 dl tjock vaniljkräm t ex marsánkräm
2 färdiga tårtbottnar
1 l jordgubbar
200 g naturell färskost
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl strösocker
6 gelatinblad
1/2 l blandade färska bär till garnering
Gör så här
00:10:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
15 stEn ny favorit som nu görs ofta till firande och middagsbjudningar. Tar även olika sorter frukt, bär efter vad som finns hemma. Oerhört enkel och kan göras i god tid innan :)
Elisabeth
Hej! Kan denna tårtan ligga i frysen flera dagar innan den tas fram och tinar?
Christina
Hur länge kan tårtan stå innan man bör servera den? Går det göra den dagen innan?
Catrin
Hej Catrin! Du kan förbereda tårtan dagen innan, dekorera dock inte förrän precis innan servering. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket