Stinas havreost (mjölkfri)

Betyg 1.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Stinas havreost (mjölkfri)

Stinas havreost är en fantastisk mjölkfri ost som du smaksätter med någon av dina favoriter till exempel pepparrot, persilja eller örter. Använd osten på pizza, i gratängen eller på smörgåsen.

Stinas havreost (mjölkfri)

Ingredienser

1 sats
2 1/2 dl matlagningsbas (gärna ekologisk)
2 - 3 tsk gelatinpulver (beroende på hur fast konsistens man vill ha)

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Gelatin!? Man skulle tro att detta recept vänder sig främst till vegan/vegetarianer.

    Farhad

  • Jag kokade mald spiskummin i havrebasen och smaksatte med salt och äppelcidervinäger. Smakade kryddsvecia.

    Erna

    Tack Erna för ett bra tips! Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

  • Om man är vegetarian, hur mycket agar agar skall man ersätta gelatinet med?

    Inger

    Hej Inger! Vi har ej testlagat med agar agar så kan tyvärr ej svara på det. Men det står på förpackningen vad det motsvarar. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Paneer
    Betyg 4.2 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemgjord mandelkonfekt
    Betyg 3.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Clotted cream
    Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemmagjord färskost
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelkola
    Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chai
    Betyg 4.2 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad