Handla matkasse & presenter online

Handla på nätet

Här kan du handla allt från fotoböcker och upplevelser att ge bort, till ICAs matkasse. Framkalla foton, gör kalendrar och andra presenter eller köp presentkort på allt från vinprovning till ballongflyg. Passa också på att förenkla matvardagen med en färdig matkasse. Alltid enkelt och säkert att beställa.

ICA Hemma

ICA Hemma

Här hittar du det mesta för ditt hem och din fritid. Handla dina köksprylar, leksaker, film, spel, böcker och inredning för hemmet, enkelt och bekvämt i lugn och ro hemma.

Fotoalmanackor

ICA Foto — Minnen att minnas

I ICAs fotobutik på nätet skapar du personliga produkter av dina bästa bilder. Välj mellan fotoböcker, tavlor, almanackor, pussel och andra presenter. Personligt, enkelt och till bra pris.

Matbutiker på nätet

ICA-butiker som erbjuder e-handel

Även om det inte går att beställa mat direkt via ICA.se så finns det ett flertal ICA-butiker runt om i Sverige som erbjuder e-handel av mat. Se om din butik erbjuder e-handel i listan nedan!

catering-puffbild

ICA-butiker med catering

Få hjälp med maten till festen eller helgmiddagen och köp catering i din butik. Många av våra ICA-butiker har catering, se om din butik erbjuder det här.