Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Maxi ICA Stormarknad Katrineholm, Entré, Fasad

Den personliga stormarknaden

Har du höga krav på öppettider, tillgänglighet, personlig service och sortiment? I så fall är Maxi ICA Stormarknad Katrineholm butiken för dig! Här finner du ett brett utbud av livsmedel och ett väl utvalt sortiment av husgeråd, media, leksaker och kläder.

 • Kylvaror

  Känn dig välkommen till våra avdelningar

  Maxi ICA Stormarknad Katrineholm är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

  Avdelningar
 • Scanna hylla

  Handla smart med ICAs självscanning

  ICAs självscanning innebär att du kan handla och registrera dina varor själv med en bärbar scanner. Du läser av streckkoden, packar varorna direkt i kassen och behöver inte lyfta upp dem förrän du kommer hem.

  Självscanning
 • Kvalitetscertifiering

  ICAs kvalitetsarbete i butik

  Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Populärt innehåll

maxi-ica-stormarknad-logotyp
ver: 3.1.13-261
Maxi ICA Stormarknad KatrineholmStarrvägen 17, 641 49 KATRINEHOLM, Telefon: 0150 - 48 78 00