Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Handlare Annette och Roger i butiken

Vi är Härnösands billigaste stormarknad

På Maxi ICA Stormarknad Härnösand har vi ett generöst sortiment för alla. Hos oss får kunden mycket mer för pengarna. Prisvärdhet och brett sortiment är basen i en bra stormarknad, vi tycker också att den lokala förankringen är viktig. Därför stödjer vi föreningslivet på olika sätt och säljer varor från de flesta lokala leverantörer. Välkommen till Härnösands billigaste stormarknad!

 • Personal i butiken

  Känn dig välkommen till våra avdelningar

  Maxi ICA Stormarknad Härnösand är en komplett stormarknad med allt du behöver under ett tak. Hos oss har du över 25 000 artiklar att välja bland. Det betyder att du alltid hittar fler alternativ och nåt som passar. Vi gör vårt bästa för att alltid ha välfyllda och fräscha avdelningar.

  Avdelningar
 • Utanför Maxi ICA Stormarknad Härnösand

  Vi sätter dig som kund i fokus

  Maxi ICA Stormarknad Härnösand öppnade 2011 med en härlig invigningsdag med förväntansfulla medarbetare, och vi fick en fantastisk respons hos våra kunder i Härnösand med omnejd. Vi är i dag Härnösands största butik och har cirka 90 anställda.

  Vi arbetar hela tiden med att förbättra oss i stort och i smått, synpunkter fån våra kunder är vägledande i vårt förbättringsarbete. Varje avdelning har en ansvarig som ser till att du får vad du förväntar dig. Har du några frågor eller önskemål? Hör gärna av dig till oss.

  Kontakta oss
 • Kvalitetscertifiering

  ICAs kvalitetsarbete i butik

  Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Populärt innehåll

maxi-ica-stormarknad-logotyp
Maxi ICA Stormarknad HärnösandKaptensgatan 8, 871 52 HÄRNÖSAND, Telefon: 0611 - 36 56 00