Mathias Mertsch

Välkommen
till vår butik!

önskar Mathias Mertsch
med personal

Öppettider

Alla dagar
08-22

Med undantag för följande högtider:

Påskafton
08–20
Påskdagen
08-22
Midsommarafton
08-16
Midsommardagen
10–20
Julafton
08–17
Juldagen
10–18
Annandag jul
10–22
Nyårsafton
08–18
Nyårsdagen
10–20

Kontakt

ICA Kvantum Värtan
Malmvägen 13
115 41 STOCKHOLM

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

Veckans erbjudanden

Veckans erbjudanden

Varmt välkommen till ICA Kvantum Värtan!

Hösten är här med all den goda maten som hör säsongen till! Vi har laddat butiken med bland annat höstens svenska äpplen, smarriga rotsaker, svamp och högrev till mustiga grytor. Njut av höstens smaker som du hittar hos oss!

På ICA Kvantum Värtan erbjuder vi dig ett brett sortiment med allt från vardagsmaten till lyxiga delikatesser. Vi brinner extra mycket för färskvaror, ekologiskt och frukt & grönt. Som kund står du alltid i fokus och vår serviceinriktade personal hjälper dig gärna med recepttips eller annat matnyttigt.

Vår nätbutik har öppet hela dygnet, här kan du enkelt handla hemifrån och hämta dina färdigplockade matkassar i butiken eller beställa hemkörning.

Vi ses i butiken eller på nätet! 

Veckans erbjudanden

icastig-co

Jobba hos oss

Vi på ICA Kvantum Värtan älskar mat och brinner för att ge våra kunder service över förväntan. Hos oss finns möjligheter att växa i en butik med positiv utveckling i en av Stockholms största utvecklingsområden.

Bli en av oss
Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum

Första advent

Äntligen är det första advent och dags att mysa med god mat och gott sällskap. Servera gärna en ostbricka till adventsmyset, ostens sälta passar utmärkt till den söta glöggen. Goda ackompanjatörer till ost är även de söta kusinerna persimon, kaki och sharon. Läs om dessa och om hur frukt funkar i maten i novembernumret av Månadens skörd. Trevlig läsning!

Frukt i maten