Anders Lindahl & Stefan Ekström

Välkommen
till vår butik!

önskar Anders Lindahl
& Stefan Ekström med personal

Öppettider

Alla dagar
8-22

Kontakt

ICA Kvantum Sollentuna C
Sköldvägen
191 21 SOLLENTUNA

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi finns nu på Instagram och Twitter också!

IcaKvantumSollentuna- Instagram

IcaKSollentuna- Twitter

Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum
Kokosbananer med banan

Kokospannkakor med banan

Gott att äta, lätt att laga och mättande i magen – det är definitionen på det perfekta mellanmålet. Kokospannkakor med skivad banan uppfyller dessa krav med råge. I nya numret av Månadens Skörd kan du läsa mer om hur du lagar dem.

Goda pannkakor med banan

Veckans erbjudanden

Välkommen!

Äntligen kan man ana våren! Så härligt! Kanske så åker grillen fram snart... Vi har såklart allt du kan behöva då, både vad gäller rengöring och kol och det du vill lägga på grillen! Visst är man sugen på lite fräschare mat och längtar efter alla härliga primörer som kommer snart! Håll utkik på vår frukt och grönt avdelning!

Nu har vi fått vår nya fina delikatessdisk! Vår fiskdisk är full med fina fiskar och skaldjur! Massor av gott som passar bra som vårmat!

Fiskdisken!Skaldjur!

Vi håller fortfarande på och jobbar med att få det bästa sortimentet och att skapa lite härlig miljö runt omkring. Tveka inte att fråga om ni saknar något eller har några undringar!

 

Är det någon vara ni saknar i sortimentet? Fråga oss gärna, kanske kan vi hjälpa till! Ni hittar alla mailadresser till de olika avdelningarna på hemsidan. Man kan också alltid nå oss på vår Facebook sida!

Vid det här laget har ni säkert träffat vår nya butikschef Patrik i butiken. Han finns lite överallt och ser till att det är snyggt och prydligt och välfyllt i butiken!

 

 

Varmt välkommen önskar vi alla kunder! Vi har öppet precis som vanligt 8-22!

 

 

  Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter! Följ oss!