Anders Lindahl & Stefan Ekström

Välkommen
till vår butik!

önskar Anders Lindahl
& Stefan Ekström med personal

Öppettider

Alla dagar
8-22

Kontakt

ICA Kvantum Sollentuna C
Sköldvägen
191 21 SOLLENTUNA

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi finns nu på Instagram och Twitter också!

IcaKvantumSollentuna- Instagram

IcaKSollentuna- Twitter

Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum

Nytt nummer ute nu!

Månadens skörd, så kallar vi vår tidning. I den kan du läsa om säsongens bästa frukt och grönt. Du hittar den hos oss på ICA Kvantum, men här får du en tjuvkik!

Ta en närmre titt på månadens skörd

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad

Välkommen!

Sommar, sommar, sommar! Äntligen får vi sol, värme och bad! Kanske också lite regn och mygg... Dags att grilla massor! Vi har fyllt på butiken med allt du kan tänkas vilja ha till alla sommarkalas, sommarfikan, sommarstrandhäng!

Vi önskar alla våra kunder en fantastiskt härlig skön sommar och vi har öppet precis som vanligt 8-22 varje dag! Välkommen!

Vi vill ha din bästa matbild! Gå in på vår Instagram eller Facebook sida och ladda upp din bästa matbild. Varje månad så väljer vi ut den bild vi gillar bäst och du kan vinna 300 kr i presentkort! Vi fortsätter med vår matbildstävling hela sommaren! Tagga din bild #icakvantumsollentuna på Instagram och skicka ett PM med din bild på FB. Vi kommer att publicera bilderna på våra sociala medier och på vår hemsida och i butiken! Var med och tävla du också! :)