Anders Lindahl & Stefan Ekström

Välkommen
till vår butik!

önskar Anders Lindahl
& Stefan Ekström med personal

Öppettider

Alla dagar
8-22

Kontakt

ICA Kvantum Sollentuna C
Sköldvägen
191 21 SOLLENTUNA

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi finns nu på Instagram och Twitter också!

IcaKvantumSollentuna- Instagram

IcaKSollentuna- Twitter

Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum

Nytt nummer ute nu!

Månadens skörd, så kallar vi vår tidning. I den kan du läsa om säsongens bästa frukt och grönt. Du hittar den hos oss på ICA Kvantum, men här får du en tjuvkik!

Ta en närmre titt på Månadens skörd

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad

Välkommen!

Det händer en hel del i butiken just nu. Det plockas om och fixas. Tomglasrummet har fått nya fina pantmaskiner, allt för att underlätta för er kunder! Delikatessdisken har plockats om och färdigmaten har fått en inbjudande sektion. Perfekt som lunch eller som färdig middag!

Är det någon vara ni saknar i sortimentet? Tveka inte att fråga oss, kanske kan vi hjälpa till! Ni hittar alla mailadresser till de olika avdelningarna på hemsidan. Man kan också alltid nå oss på vår Facebook sida!

Vi har en ny butikschef! Patrik finns lite överallt i butiken. Kom in och hälsa!

 

Vår duktiga medarbetare Moa jobbar på i butiken och fixar fina exponeringar och miljöer både här och där. Kom in och kika! Det börjar bli riktigt fint!

Varmt välkommen önskar vi alla kunder! Vi har öppet precis som vanligt 8-22!

Vi vill ha din bästa matbild! Gå in på vår Instagram eller Facebook sida och ladda upp din bästa matbild. Varje månad så väljer vi ut den bild vi gillar bäst och du kan vinna 300 kr i presentkort! Tagga din bild #icakvantumsollentuna på Instagram och skicka ett PM med din bild på FB. Vi kommer att publicera bilderna på våra sociala medier och på vår hemsida och i butiken! Var med och tävla du också! :) Vinnaren utser vi på det sätt att vi väljer ut den bild vi tycker inspirerar mest!

 

  Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter! Följ oss!