Välkommen
till vår butik!

önskar Stefan Billing
med personal

Öppettider

Vardagar
7-22
Lördag
7-22
Söndag
9-22

Deli & Ost

Måndag-fredag
7-20
Lördag
7-18
Söndag
10-18

Fisk & Skaldjur

Tisdag-fredag
8-19
Lördag-söndag
10-16

Kontakt

ICA Kvantum Malmborgs Tuna
Tunavägen 39
223 63 LUND

Service i butiken

  • Postombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

För att se aktuella erbjudanden, titta i vårt reklamblad.

› Klicka här

Få Malmborgs veckoblad varje måndag tillsam-
mans med Sydsvenskan

› Anmäl dig här

kvalitetcertifierad

Vi är certifierade enligt Svensk
standard för livsmedels-
hantering.

› Läs mer här

Mischa Billing är lektor i måltids-
kunskap och vise preuses i
Vinakademien

› Mischas artiklar

Nu kör festen igång och du är inbjuden!

Måndagen 22 september - söndagen 5 oktober

Under två veckor kommer festyran att råda i samtliga Malmborgsbutiker. Som äkta jubilarer tänker vi fira våra 60 år med buller och bång. Kaffe och tårta, provsmakning, frukt och godis, delikatesser, ost och mycket mera kommer att dukas upp i butikerna. Dessutom lovar vi att det kommer att dyka upp massor av spännande överraskningar under festveckorna!

Att fylla 60 år stort! Därför vill vi gratulera dig, som precis som vi, jubilerar i år. Är du född 1954? Då är du välkommen förbi att hämta en fin present i kassan när du ändå handlar.

Och till alla kära kunder av andra årgångar finns det mångder av andra spännande aktiviteter. Med lite tur blir det kanske just du som blir lycklig ägare till en av våra smarta budcyklar. Missa inte chansen! Välkommen till festen som varar i veckorna två!

Din Malmborgs-handlare

Veckans erbjudanden

Fairtrade

Ditt val av livsmedel såsom kaffe, bananer, te, choklad och socker kan göra en stor skillnad för de människor som har producerat råvaran till din produkt. Vi vill göra det möjligt för dig att kunna välja Fairtrade när du handlar och ger medvetet plats åt produkterna i butikshyllorna.

Fairtrade

Resurskocken

Projektet Resurskocken skapades hösten 2007 i vår butik som ett led i våra åtgärder för att minska svinnet i den dagliga hanteringen av varor. Projektet gynnar både butiken och kunderna på samma gång som företaget tar miljöhänsyn och inte slänger mat i onödan.

Resurskocken
Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum

Nytt nummer ute nu!

Månadens skörd, så kallar vi vår tidning. I den kan du läsa om säsongens bästa frukt och grönt. Du hittar den hos oss på ICA Kvantum, men här får du en tjuvkik!

Ta en närmre titt på månadens skörd