Tomat- och olivkompott

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tomat- och olivkompott

Om du är sugen på något fräscht och lätt så laga till en härlig kompott av tomat och oliver. Tomat- och olivkompotten kan du äta som den är eller tillsammans med grillat kött.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Tomat- och olivkompott

Ingredienser

4 portioner
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 vitlöksklyftor
1 tsk timjan
1/2 tsk salt
1 krm peppar
2 msk olivolja
1 kruka basilika
ca 4 sardellfiléer i olja
1 dl urkärnade kalamataoliver

Gör så här

00:35:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Givet tillbehör till grillat lamm! Funkar även utan basilika.

    Anna

Testa liknande recept

  • Spaghetti alla puttanesca
    Betyg 4.5 av 5.315 personer har röstat
    Receptet har 29 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta Puttanesca med purjolök och zucchini
    Betyg 4.3 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta puttanesca med morötter
    Betyg 2.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta Bolognese på högrev
    Betyg 3.3 av 5.52 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad