Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Ett utsökt och snabblagat recept med inspiration från det asiatiska köket. För kinesisk köttfärsröra i pitabröd behöver du bland annat lök, vitkål, champinjoner, blandfärs, solrosskott, crème fraiche och sweet chili. Mums!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
16 stVäldigt gott! Pitabröden Gav mycket av stjärnorna!!!❤️❤️🫓🍞😀
Erik
Gött! Hade vegofärs istället för blandfärs.
Catarina
Detta får absolut 5 stjärnor. Har lagat det flera gånger o h bjudit på alla tycker att det är gott. Har inte hört något negativt 🤩
Malin
Följde receptet till punkt och pricka och ärligt talat smakade det mer polskt än asiatiskt. Beror förmodligen på att både vitkål och köttfärs inte är så vanligt i asiatik mat, men gott som bara den blev det! Tillsätter man mer asiatiska kryddor så som andra verkar gjort får det säkert en mer asiatisk karraktär. Testar nog det nästa gång!
My
Riktigt god
Ingmar
Tillsätt ingefära, sesamolja, vitlök och använd japansk soja istället så liknar smaken Gyoza (dumplings)
Linda
Jätte gott! Har lagat denna flera gånger! Dock så använder vi oftast vanliga tortilla bröd istället för pita bröd. Så detta är ett tipps till alla att använda tortilla bröd istället - lite mer lätthanterligt, oftast har man detta hemma samt att man får i mer fyllning i dem. MUMS!
Cecilia
Väldigt gott och enkelt att tillaga! Familjen består av två vuxna, en 15-årig tjej och en 9-årig tjej. 9-åringen uppskattade inte solrosskotten och inte cremefraiche-såsen! Rätten var en riktig höjdare och kommer garanterat att lagas igen hos oss!
Maya anna-maria
Super gott!!! tog i vitlök och bytte ut kinesisk soya till Kikkoman soya. Strimlade i röd paprika oxå. Blev verkligen asiatisk smak på det hela. Kommer att laga detta igen
Camilla
Jättegott, lätt och snabblagat. HAde ingen creme fraiche, använde vanlig fil, supergott iaf. Kompletterade med strimlad sallad, skivade tomater och gurka. Storfavorit här hemma:)
Danielle