Dragongriljerad skinka

Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
1
Dragongriljerad skinka

Varför inte griljera julskinkan själv när det blir så mycket godare? Med detta recept griljeras skinkan på endast 15 minuter i ugnen och pricken över i:et blir den härliga smaken och doften av dragon!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Dragongriljerad skinka

Ingredienser

8 (buffé)
1   kokt eller ugnsbakad skinka (à ca 2 kg)
1   äggula
2 msk  grov, söt senap
1 msk  dijonsenap
2 tsk  dragon
2 msk  socker
1/2 dl  ströbröd

För alla

Gör glutenfri: använd ströbröd fritt från gluten.
Gör laktosfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör äggfri: uteslut äggulan och använd ströbröd fritt från ägg.

Gör så här

Tips

Griljeringen kan göras kvällen före, men en nygriljerad skinka, fortfarande ljummen, är sagolikt gott.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat

Kommentar

Nej fy tusan! Jag tänker skrapa av och griljera om!

Josefin

2011-12-19

Testa liknande recept

Dragongriljerad julskinka
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtgriljerad skinka
Betyg 2.7 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julskinka med kryddig senapsgriljering
Betyg 3 av 5.
68 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och dragonsenap
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Senapsgriljerad tofu
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga