Bild laddas
Ekologiskt certifierad hudvård

La Provençale Bio

La Provençale Bio erbjuder ekologiskt certifierade hudvårdsprodukter producerade i Frankrike! Här hittar du information om varumärket och intressanta produktnyheter.

Bild laddas
Bild laddas
Ecocert-certifierade produkter

Lär dig mer om La Provençale Bio

Letar du efter hudvårdsprodukter som innehåller 98 till 100 procent naturliga ingredienser? Då kan du sluta leta!

La Provençale Bio introducerar en ekologisk hudvårdsserie som följer högsta standard vad gäller effektivitet och sensoriskt behag. Alla produkter från La Provençale Bio är certifierade av organisationen Ecocert. Produkterna tillverkas i Frankrike helt utan konserverings- och bekämpningsmedel. Flaskorna och förpackningarna är dessutom helt återvinningsbara. 

Bild laddas
Ekologisk produktion

Från små lokala producenter

Olivolja är en viktig ingrediens i La Provençale Bios hudvårdsprodukter. Den är rik på E-vitamin och har många positiva effekter för huden.

La Provençale Bio använder olivolja som produceras av lokala odlare i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur. Olivträden odlas ekologiskt utan konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. De gröna oliverna skördas perfekt mogna och kallpressas inom 24 timmar, där inga former av konserveringsmedel tillförts.

Nya produkter från La Provençale Bio hos ICA

Bild laddas

Creme of Youth Anti-Age Day Cream

Dagkräm för att ge din hud fukt samt göra huden jämnare och fastare. Krämen har en unik formula som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja som är rik på E-vitamin och antioxidanter.

Creme of Youth Anti-Age Day Cream: 3600551027258

Bild laddas

Balm of Youth Anti-Age Night Cream

Nattkräm för att tillföra näring och stärka din hud. Krämen har en unik formula som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja som är rik på E-vitamin och antioxidanter.

Balm of Youth Anti-Age Night Cream: 3600551027098

Bild laddas

Extract of Youth Anti-Age Serum

Ansiktsserum med antioxidanta egenskaper. Formulan är berikad med ekologisk olivolja och hyaluronsyra av naturligt ursprung. Serumet boostrar hudens lyster och verkar på ålderstecken som: rynkor, fasthet och lyster.

Extract of Youth Anti-Age Serum: 3600551067544

Bild laddas

Water of Purity Micellar

Micellärvatten som är berikat med ekologiskt certifierat extrakt från olivblad, som är rikt på antioxidanta polyfenoler, för att skonsamt rengöra utan att torka ut huden. Med en rörelse avlägsnar den orenheter och makeup från ansikte, ögon och läppar. Huden är perfekt rengjord samt känns lugnad, mjuk och redo för din dagliga ansiktsvård.

Water of Purity Micellar: 3600551027296

Bild laddas

Balm of Youth Anti-Age Eye Contour Cream

Ögonkräm för att återfukta huden, reducera kråksparkar och göra ögonområdet mer strålande. Krämen har en unik formula som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja som är rik på E-vitamin och antioxidanter.

Balm of Youth Anti-Age Eye Contour Cream: 3600551029467