Bild laddas
I strävan efter bättre

Carlsberg alkoholfri öl

Jakten på godare och bättre öl ligger i vårt DNA. Över 100 år efter det att vår grundare J.C. Jacobsen behärskat konsten att brygga utmärkt pilsner letar vi fortfarande efter sätt att förbättra vårt öl. Vi strävar alltid efter bättre. Och inte bara bättre öl. Vi brygger för att skapa en bättre framtid för oss alla. Behöver du läsa mer? Probably.

Läs mer om Carlsberg
Bild laddas
Bild laddas
Probably the best beer in the world

En dansk pilsner

Vår perfekt balanserade danska pilsner är en härligt krispig och uppfriskande ljus lager med fyllig smak och tydlig arom av humle. Ölet finns både med och utan alkohol. Carlsberg Alcohol Free är Sveriges största alkoholfria öl, dessutom är den ekologisk.

En Carlsberg serveras bäst vid 8-10°C till mat eller som sällskapsdryck. Dess harmoniserade karaktär gör att den passar bra till mat med många smaker, speciellt där ingen enskild smak dominerar. Rätter med sälta som t.ex. hamburgare med pommes eller svensk pizza kombineras även de enkelt men ölet. Detsamma gäller för bufféer där många smaker och konsistenser blandas, då balanserar en Carlsberg Alcohol Free maten utan att ta över. Skål!

Bild laddas
En alkoholfri nyhet!

Mer humle. Mer smak. Mer glädje

Carlsberg Hoppy Lager 0,0% - Äntligen en extra smakfull och törstsläckande alkoholfri nyhet. En lager bryggd med en stor portion humle, som lockar fram en aromatisk och uppfriskande ton tillsammans med en fin balanserad beska. Mer smak ger oss bättre stunder, starkare minnen och godare matupplevelser.

Bild laddas
Öl och mat, en perfekt kombo!

Ett öl för varje måltid.

På Carlsberg tycker vi såklart att öl är en fantastisk dryck i sin enkelhet. Men ibland kan även en oslagbar upplevelse blir ännu bättre. Ölets välbalanserade karaktär gör den till givet sällskap vid matbordet. 
Öl och mat handlar om balans och harmoni. Med öl kan man båda framhäva, kontrastera och balansera andra smaker. Kolsyran får fet mat att kännas lättare och kanske är det därför ölen har blivit en klassiker till hamburgaren och pizzan. Carlsberg passar även bra till svensk husmanskost vars sälta gifter sig med ljus lager. Till lätta och enkla rätter är det alltid rätt med en lätt frisk öl.

Bild laddas
Kan öl stötta vetenskap?

Ju mer du vet desto bättre smaker det. 

Visste du att du ger tillbaka varje gång du dricker ett glas öl?
Carlsberg Stiftelse ger nära 30% av sin utdelning till projekt inom vetenskap, konst och hållbarhet.

Carlsberg stiftelsen grundades av J.C Jacobsen 1876.

Bild laddas
Glädje på och utanför planen

Stolt sponsor till våra svenska fotbollslandslag.

På Carlsberg strävar vi alltid efter att göra saker och ting bättre. Det gäller inte bara när det kommer till att brygga bättre öl, utan också att bidra till en hållbar morgondag och ett inkluderande samhälle. 
Vi tror att fotboll har en enande kraft. Där fans och supportrar tillsammans med fotbollsorganisationer och fotbollslag kan skapa ökad jämlikhet och en plats där alla känner sig välkomna. Som stolt sponsor vill vi vara med och göra idrotten ännu bättre.

Bild laddas

Carlsberg Alcohol Free

Ljus lager. Alkoholfri. Ekologisk. Veganvänlig. Volymprocent 0,5%

Bild laddas

Carlsberg Hoppy Lager 0,0%

Ljus lager. Alkoholfri. Extra humle. Veganvänlig. Volymprocent 0,0%