Bild laddas
En hjälpande hand i vardagen

Blå Band

Blå Band erbjuder smarta och snabba middagslösningar när du inte har tid eller ork att laga mat från grunden. Underlätta livspusslet och bjud familjen på en smarrig gryta där du bara behöver tillsätta vatten och valfritt protein!

Handla färdiga rätter
Bild laddas
Bild laddas
Vardagshjälten

När du vill ha en snabb och god middag

Blå Band har sedan 50-talet mättat många familjer med sina enkla och goda middagslösningar. Är du sugen på en gryta med smaker från Italien? Eller varför inte en klassisk bolognese? Här finns något för alla smaker oavsett hur mycket, eller lite tid du har i köket.

Bild laddas
Vilken måltid ska du laga?

Blå Bands grytmixer

Snabblagade grytor med oändligt stor variation, när tiden är knapp eller inspirationen tryter så behöver du bara välja om du ska ha vegetariskt, kyckling eller kött till din middag. Resten finns i påsen!

Vill du, kan du till exempel laga matiga tacos eller fylla dina enchiladas med Blå Bands Mexican grytmix. Eller så kan du addera dina favoritgrönsaker till valfri gryta för en hemlagad touch. Hyvla morot, palsternacka och fänkål eller servera tomater och färska örter vid sidan av tallriken. 

Nya produkter från Blå Band hos ICA

Bild laddas

Bolognese

En smakfull kryddmix som hjälper dig få till en god bolognese med den klassiska kombinationen av tomat, lök och vitlök. Bara att tillsätta vatten och valfritt protein.

Bild laddas

Hawaian

En läcker gryta med ris, frukt, grönsaker och en touch av curry. Bara att tillsätta vatten och valfritt protein.

Bild laddas

Italian

En smaskig grytmix med spaghetti och grönsaker, som hjälper dig att snabbt och enkelt få till en god middag. Bara att tillsätta vatten och valfritt protein.

Bild laddas

Mexican

En god mexikansk gryta med ris, röda bönor grönsaker och kryddor. Tillsätta vatten och valfritt protein.

Frågor och svar