Bild laddas
Gjord på noga utvalda ingredienser

Vero Gusto

Barillas nya premiumsortiment Vero Gusto bjuder på italiensk autentisk pastasås, så som det smakar i Italien. Missa inte den nya pastan Al Bronzo som kompletterar Vero Gustos pastasås perfekt!

Bild laddas
Bild laddas
Nummer 1 i Italien!

Historien startade i Parma

1877 öppnade Pietro Barilla ett bageri där han sålde pasta och bröd i staden Parma som ligger i norra Italien. Det blev starten för det populära varumärket Barilla som nu är världsledande inom pastatillverkning.  

Bild laddas
Italienska smaker

Direkt från Barillas såsfabrik

Letar du efter en god pastasås utan tillsatt socker, konserveringsmedel eller koncentrat? Då kan du sluta leta! Barilla Vero Gusto är ett nytt premiumsortiment som bjuder på autentiska smaker, såserna tillagas enligt traditionell italiensk kokkonst.

Huvudingredienserna som vi ser på framsidan av såsförpackningarna, tomat, basilika, paprika och chili är alla odlade i Italien.  

Bild laddas
Perfekt till pastasåsen

Al Bronzo, Barillas nya bronsvalsade pasta

Missa inte att testa Barillas nya pasta Al Bronzo! Pastan har en rik textur med ett speciellt mönster av mikrogravyrer som fångar upp pastasåsen i varje bit.  

Al Bronzo är en bronsvalsad pasta som tillverkas genom metoden ”Lavorazione grezza”, vilket betyder att pastan pressas genom mikrograverade bronsstycken vid tillverkningen. Detta ger Al Bronzo dess unika och rika struktur samt en mer elastisk konsistens, vilket medför bättre resultat vid kokning.

Nya produkter från Barilla hos ICA

Bild laddas

Vero Gusto Tomatsås

En färdig vegetarisk pastasås som innehåller tomat och basilika. Inspirerad av det klassiska receptet på italiensk Pasta al Pomodoro. Till tomatbasen används Datterini tomater - en naturligt söt, saftig och smakfull tomat. Den sista touchen kommer från basilikan som är odlad i regionen Ligurien.

Bild laddas

Vero Gusto Paprikasås

En färdig vegetarisk pastasås som innehåller paprika och chili. Pastasåsen kännetecknas av de smakrika egenskaperna hos den italienska röda paprikan och chilin från regionen Kalabrien. En perfekt kombination av både sötman från paprikan och hettan från chilin.

Frågor och svar