Hoppa till sidans innehåll

I vårt sillsortiment hittar du klassiska sillsmaker för årets alla stora mathelger. Vilken sill väljer du?

Våra mest älskade sillar till säsongerna är senapssill, inlagd sill, löksill och skärgårdssill. Vår matjessill är också en populär sillsort som många väljer till påsk och misdommar. För dig som vill sätta din egen prägel och välja dina egna smaker på sillen så finns vår inläggningssill i två varianter. Med dessa kan du själv kan lägga in din favoritsill till påsk, midsommar eller jul!

Sill till årets alla högtider

 • Löksill

  Löksill

  Löksillen är mångas absoluta favorit när det kommer till sill och det är inte svårt att förstå varför. Sillfiléer smaksatta med varsamt skivad gul lök och kryddpeppar skapar tillsammans vår härliga löksill och gör den till en klar favorit på alla bord.

 • Senapssill

  Senapssill

  ”Fast, bra sill. Härlig smak på såsen. Lagom söt.” Med detta omdöme vann ICAs egna senapssill Bäst i test när Göteborgs-Posten testade olika sillinläggningar i december 2018. Kombinationen av söt, salt, kryddig och mustig gör senapssillen till en värdig vinnare!

 • Inlagd sill

  Inlagd sill

  Vad är det som gör vår inlagda sill till en tidlös klassiker? Kanske är det kryddorna, morotsslantarna eller att vi inte ändrat receptet sen 1950-talet!

 • Skärgårdssill

  Skärgårdssill

  Denna älskade godbit med smak av skärgård är mångas favorit på varje sillbord. Klassikern är vår absolut krämigaste sill med sälta och sting från frisk röd rom, nyklippt gräslök och paprika.

 • Matjessill

  Matjessill

  Den traditionella smaken av matjessill kommer från ett anrikt recept med kryddpeppar, ingefära, svartpeppar, oregano och kanel. Hur länge vi låter sillen marineras håller vi däremot hemligt!

Härliga sillrecept

 • Gubbröra med matjessill

  Gubbröra med matjessill

  Här har du ett matigt recept på Gubbröra med kaviar. Skala och tärna ägg och potatis. Även matjessillen tärnar du och gräslök och dill hackas. Blanda i övriga ingredienser och servera på knäckebröd.

  - Gubbröra med matjessill

  Spara

 • Silltårta

  Silltårta

  Sagolik silltårta att servera på midsommarbuffén! Lätt att tillaga och blir en favorit hos alla! Mustig kavring med fyllning av matjessill, rödlök, kvarg, gräddfil och gräslök. En riktig vinnare!

  - Silltårta

  Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer