Det här kan du göra

Hej! Jag heter Monica och är ICAs röstassistent. Jag är inte lika bra på svenska som du är, men jag förstår en del och lär mig mer ju mer du pratar med mig. Just nu är mina språkkunskaper begränsade till att kunna assistera dig med din inköpslista och hjälpa till med lite matinspiration. I framtiden kommer jag kunna assistera dig ännu mer. Testa mig så här:

Väck liv i mig: 
Säg "Okej Google, låt mig prata med ICA".

Hantera din inköpslista
För att kunna hjälpa dig med din inköpslista behöver du koppla ditt ICA-konto.

Lägg till något i inköpslistan: 
Säg "Lägg till" följt av något du behöver köpa. Till exempel "Lägg till gurka" eller "Lägg till gurka, potatis och grädde". Du kan säga flera saker i följd av varandra.

Ta bort något från inköpslistan
Säg "Ta bort" följt av något du vill ta bort precis som när du lägger till något. Även här kan du säga en eller flera saker i följd. Till exempel "Ta bort äpplen, morötter och korv" eller bara "Ta bort äpplen".

Se din inköpslista eller få den uppläst
Fråga mig vad som finns på din inköpslista. Jag han antingen läsa upp hela listan eller ge dig den i text på skärmen i telefon. 

Få hjälp med matinspiration
Jag kan även hjälpa dig med enklare matinspiration. 

Fråga mig "Vad ska jag äta till middag?".

Stäng av mig
Säg "Hejdå", "Stopp", "Avsluta" eller "Stäng av" för att stänga av mig. Glömmer du bort det, så stänger jag av mig själv efter 5 sekunder.

 

Jag hoppas du har tålamod och överseende med mina begränsningar, men ju mer vi pratar med varandra ju bättre kommer jag bli på att hjälpa dig. Här kan du läsa mer om ICA på Google Assistent.