Vitlöksbröd | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Vitlöksbröd

Pricken över i till de flesta kötträtter är krispiga gyllenbruna vitlöksbröd! Bre över en röra av vitlök, olja och persilja och rosta bröden tills de fått fin färg.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skär minibaguetter längs med och sedan i 2 cm breda stavar. Mixa persilja, skalade vitlöksklyftor, salt och olivolja slätt i matberedaren.
  3. Pensla brödstavarna, rosta i ugnen 5-10 minuter.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 minibaguetter
  • 1/2 kruka persilja
  • 2 skalade vitlöksklyftor
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl olivolja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1016 kJ / 242 kCal