Man är ofta sugen på lasagne, men tiden räcker inte alltid till för alla moment. Här används créme fraiche som bindande sås, och den varvas med plattor och en färdig pastasås med sojaprotein. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2019
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Per
12/19/2019Som sagt, pastasåsen är alldeles för syrlig så man behöver krydda upp den för att rädda denna rätt.
Jessica
12/17/2019Jag läste den tidigare kommentaren så jag hällde upp pastasåsen i en bunke och smakade av med salt, peppar och spiskummin. Det blev gott, nästa gång kanske jag testar att ha i lite socker för att mildra synligheten utan riktigt så mycket salt. Kan också tänka mig att det skulle kunna va gott med keso istället för henne fraiche.
Mio
12/10/2019Tyvärr va den inte så god, det blev för syrligt och en lasagn ska vara salt