Västerbottensostsill | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Västerbottensostsill

Västerbottensost, majonnäs, dill och dijonsenap är några av ingredienserna som kommer att göra den här varianten till din nya favoritsill. Placera sillen på ett knaprigt knäckebröd och njut!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt sillen rinna av, skala äggen och skär i bitar. Blanda matyoghurt, majonnäs och ost. Rör ner dill, senap, cayennepeppar och smaka av med salt. Vänd ner sillen och äggen. Låt stå någon timme innan serveringen.
  2. Servera sillen på bröd eller med kokt potatis.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på majonnäsen. Rätten innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd eller enbart potatis.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl matyoghurt
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 1/2 dl riven Västerbottensost
  • 1/2 dl skuren dill
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt
Lägg till i inköpslistan