Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
3
Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa

Varma och mättande baguetter med en salsa av tomat, rödlök och basilika. Denna varma mozzarella med tomat och basilikasalsa har kort tillagningstid och passar utmärkt tillsammans med rucolasallad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa

Ingredienser

4 portioner
2   stora tomater
1/2   rödlök (1/2 motsvarar 1 stor schalottenlök)
1   kruka basilika
4 msk  olivolja
2 msk  balsamvinäger
salt
nymald svartpeppar
smör
12   skivor minibaguette (eller liknande)
1   ask rucolasallad
1   mozzarella

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Den godaste förrätten jag vet!

Ulla

2021-04-11

Goda - men tar längre tid att göra än man tror . Bättre steka brödskivorna i olivolja.

Kerstin

2017-12-09

Låter verkligen jättesmarriga! Detta måste jag pröva.

Kerstin

2016-04-04

Testa liknande recept

Mozzarellagratinerad bruschetta
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aubergine och kumminbruschetta
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mozzarellagratinerad fläskfilé med ljummen potatissallad
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bruschetta med champinjoner
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Midnattspizza
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mini-bruschetta med tomat
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga