Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa

9
3
Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa

Varma och mättande baguetter med en salsa av tomat, rödlök och basilika. Denna varma mozzarella med tomat och basilikasalsa har kort tillagningstid och passar utmärkt tillsammans med rucolasallad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa

Ingredienser

4 portioner
2 stora tomater
1/2 rödlök (1/2 motsvarar 1 stor schalottenlök)
1 kruka basilika
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
salt
nymald svartpeppar
smör
12 skivor minibaguette (eller liknande)
1 ask rucolasallad
1 mozzarella

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Ulla

2021-04-11

Den godaste förrätten jag vet!

Kerstin

2017-12-09

Goda - men tar längre tid att göra än man tror . Bättre steka brödskivorna i olivolja.

Kerstin

2016-04-04

Låter verkligen jättesmarriga! Detta måste jag pröva.