Varm cheddardip med majs och jalapeño

4
0
Varm cheddardip med majs och jalapeño

Ostdipp när den är som bäst! Gör en varm cheddardip med majs och jalapeño. Den gudomligt goda röran är perfekt att servera med nachochips till fredagsmyset.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021

Varm cheddardip med majs och jalapeño

Ingredienser

4 portioner
1
förp majskorn (à 340 g)
1
riven vitlöksklyfta
1 msk
smör
1
finhackad jalapeño
1 dl
färskost
1/2 dl
majonnäs
2 dl
riven cheddarost
1/2 tsk
chilipulver
1/2 tsk
salt

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och färskost.



Gör så här

Tips

Skär tortillabröd i bitar. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och fritera tortillabröden i omgångar tills de fått lite färg. Strö över salt och låt rinna av på hushållspapper. Servera till cheddar dippen.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept