Bjud ugnsbakade rödbetor som förrätt eller tillbehör tillsammans med en god rucolaolja. Lägg bara upp dina varma, pinjenötsbeströdda rödbetor och rucola på fat och servera direkt.
Ingredienser
4 portioner
Rucolaolja
1
msk
färsk, riven pepparrot
1
förp rucola (à 65 g)
1
krm
salt
1
dl
majs- eller rapsolja
500
g
rödbetor , förkokta
1
msk
olja
1
tsk
salt
50
g
pinjenötter
Gör så här
Tips
Bröd är gott att servera till.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
4
1 st
Kommentar
Brita
2006-07-05
En verklig delikatess. Men i stället för att skala primörerna förvällde jag dem i 5 min, kylde dem därefter i kallt vatten och skrapade bort skalet. Bakade dem sedan hela i ugnen. För övrigt allt enligt receptet.
Kommentar
Brita
2006-07-05En verklig delikatess. Men i stället för att skala primörerna förvällde jag dem i 5 min, kylde dem därefter i kallt vatten och skrapade bort skalet. Bakade dem sedan hela i ugnen. För övrigt allt enligt receptet.