Ugnsbakade grönsaker | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Ugnsbakade grönsaker

Tilltalande ugnsbakade grönsaker att servera till middagen. Ringla olivolja över blandade små tomater i olika färger och haricots verts, salta, peppra och ställ in i ugnen. Enkelt och gott.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Ansa haricots verts och skär tomaterna i halvor. Lägg grönsakerna i en ugnssäker form och ringla över olivolja.
  3. Krydda med salt och peppar. Tillaga i ugn i ca 10 minuter.
  4. Servera gärna tillsammans med helstekt entrecôte och potatis, se recepten Helstekt entrecôte med grönpeppar och citron samt Hasselnötsrostad potatis.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 300 g haricots verts
  • 300 g blandade små tomater i olika färger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan