Torskrygg i röd curry med minimajs

14
11
Torskrygg i röd curry med minimajs

Röd curry och kokosmjölk sätter smakerna i denna snabba fiskrätt som tillagas under halvtimmen. Torsken tillagas direkt i stekpannan tillsammans med röd curry, majs och kokosmjölk. Salladslöken sätter extra piff på såsen och serverad med jasminris kan detta snabbt bli en favorit på bordet. Smaklig spis!

Skriv ut
Torskrygg i röd curry med minimajs

Ingredienser

4 portioner
1
förp minimajs (à 425 g)
4
salladslökar
2 tsk
röd currypasta
400 ml
kokosmjölk
4
port torskrygg

Att ha hemma

4
port jasminris eller annat gryn
1 msk
olja

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Johanna

2020-09-08

Det här smakar ju ingenting? Fick tillsätta mycket mer curry tillsammans med lime och salt för ok smak. Men eftersom jag inte insåg det förrän jag smakade den nästan färdiga maten hann jufiaken bli övertillagad och trasig medan jag smakade upp...

Ann-christine

2020-08-29

Lättlagat och gott, reder dock såsen lite med majsstärkelse.

Monica

2020-04-21

Bytte salladslök mot vanlig gul lök jag hade hemma. Gott och enkelt ned lite ös i.

Näringsvärde per portion

Energi 2528 KJ / 605 kCal
Fett 28 g
Salt 0.74 g
Kolhydrater 54 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept