Röd curry och kokosmjölk sätter smakerna i denna snabba fiskrätt som tillagas under halvtimmen. Torsken tillagas direkt i stekpannan tillsammans med röd curry, majs och kokosmjölk. Salladslöken sätter extra piff på såsen och serverad med jasminris kan detta snabbt bli en favorit på bordet. Smaklig spis!
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Johanna
2020-09-08Det här smakar ju ingenting? Fick tillsätta mycket mer curry tillsammans med lime och salt för ok smak. Men eftersom jag inte insåg det förrän jag smakade den nästan färdiga maten hann jufiaken bli övertillagad och trasig medan jag smakade upp...
Ann-christine
2020-08-29Lättlagat och gott, reder dock såsen lite med majsstärkelse.
Monica
2020-04-21Bytte salladslök mot vanlig gul lök jag hade hemma. Gott och enkelt ned lite ös i.