Tomatceviche

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Tomatceviche

Tomatceviche är en vegetarisk variant av den sydamerikanska fiskrätten ceviche – en kall ”sallad” kryddad med lime, vitlök och koriander. Här som en salsa med tomat och schalottenlök, god att servera som sås till grillad fisk eller kött.

Tomatceviche

Ingredienser

4 portioner
6   tomater
2   schalottenlökar
1   stor vitlöksklyfta
3 msk  olivolja
1   lime
flingsalt med chili
svartpeppar
ev 1   kruka koriander

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi493 KJ / 118 kCal
Fett10 g
Salt0.5 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

BBQ-popcorn
Betyg 2.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingburgare med avokadoyoghurt och grillad mango
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cajun rub
Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Asiatiskt kryddsmör
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svensk rub
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga