Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Tomatceviche

Tillaga den här intressanta tomatcevichen för att få variation på grilltallriken under sommaren. Du delar bara solmogna bifftomater i bitar och blandar med lök, chili och koriander och ringlar över riklig olivolja.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär bifftomater i cm-stora bitar.
  2. Blanda tomaterna med skivad vårlök, finhackad chilifrukt och hackad koriander.
  3. Tillsätt olivolja och juice från lime. Smaka av med salt och svartpeppar.

Tips

Prova till: Lammfärsbiffar, entrêcote och quornfilé.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 3 bifftomater
  • 4 skivade vårlökar
  • 1/2 finhackad chilifrukt t ex spansk peppar
  • 1 knippe hackad koriander
  • 3 msk olivolja
  • juicen från 1 lime
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 352 kJ / 84 kCal