Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Svampfylld ravioli med rucola och pestosås

God middag på bordet under en kvart! Ibland måste matlagningen gå snabbt. Med svampfylld färsk ravioli och smaksatt färskost så svänger du enkelt ihop en köttfri middag som smakar fint. Rucola och pinjenötter gör middagen ännu lite mer italiensk.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka raviolin tillsammans med sockerärtorna i 3 minuter i rikligt med vatten.
  2. Koka upp färskosten med mjölken och smaka av med salt och peppar.
  3. Till servering: Blanda raviolin med såsen och servera med rucolasallad. Strö gärna pinjenötter över.

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri ravioli med svamp.
Gör äggfri: välj äggfri ravioli med svamp.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 förp ravioli med svamp (à 250 g)
  • 150 g sockerärtor
  • 300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak
  • 1/2 dl mjölk
  • salt
  • svartpeppar
Till servering
  • ruccolasallad
  • ev pinjenötter
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1689 kJ / 403 kCal

Klimatguide

0,7 - 1,4 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept