Stek torsk så paneringen får en gyllene färg och servera den till den klassiska tzatzikin som fått sällskap av kräftstjärtar. Med kokt potatis blir det en härlig rätt med smak av sommar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2012
Gör glutenfri: Byt ut vetemjöl mot majsmjöl eller annat glutenfritt mjöl att panera torsken med.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt smör eller olja.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre). Välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Fri från ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lyxigt vardagsgott! Hade lite majonnäs i såsen för att göra den lite fylligare.
Anna
2012-03-15Jättegott, fisken är det väl i och för sig inget speciellt med men med tzatzikin blev det supergott
Kristina
2012-01-25Kräfttzatzikin är supersmarrig och passar perfekt till fisken som får det där lilla extra som vit fisk ofta kräver. Fräsch rätt!
Åsa
2012-01-12