Njut av en mild kolja med uppfriskade citron- och pepparrotssmör. Koljan steks tills den får en fin och krispig yta. Citron- och pepparrotssmöret gör du genom att smälta smöret och vända ner den rivna pepparroten och citronskalet. Servera med nykokt potatis och en frisk sallad på gurka och salladslök.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helena
3/16/2018Ett av de bättre recepten på stekt kolja. Jag skulle dock dubblera pepparrots mängden och riva den grövre nästa gång.
Sandra
4/9/2016Godaste fisk receptet vi ätit