Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Stekt fisk, tillredning

Du gör fiskfiléerna extra smakfulla och piffiga genom att tillreda dem med en panering som blir härligt knaprigt när du steker fisken. Servera de gyllenbruna fiskfiléerna med stingig pepparrotsröra och färskpotatis.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Panera fiskfiléerna genom att först vända dem i vispat ägg och sedan i ströbröd.
  2. Stek fisken på medelvärme. Använd mycket olja/smör då ströbrödet får fisken att suga åt sig fettet väldigt lätt. Stek ca 3 min på varje sida, aningen längre om filéerna är tjocka. Se till att fisken får fin, gyllenbrun färg.
  3. Servera tillsammans med t ex pepparrotsröra och kokt potatis.

Ingredienser

Portioner: 1
  • vit fisk t ex torsk, kolja, hoki eller rödspätta
  • ägg
  • ströbröd
  • olja eller smör
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer