Bröd till maten har existerat i tusen år och man förstår varför. Rör ihop majonnäsen med sesamfrön, salt och peppar. Strimla vitkålen fint och stek färsen. Åt sen allt i varma goda pitabröd och njut av de sköna smakerna!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2023
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott. 6 bröd var dock lite lite till 4 personer så fick köpa mer.
Malin
2023-03-24Om man kryddar upp allt ett snäpp (och lite cayennepeppar i majonäsen) så var detta supergott! Kommer garanterat göras fler gånger! Mums!
Pernilla
2023-03-21Gott! Barnen tog vitlökssås till.
Kerstin
2023-03-21