Att enkelt få ihop middagen kan vara skönt ibland. Här har du sprödbakad torsk och det klassiska tillbehöret potatis. Serveras med en Rhode Islandsås gjord på crème fraiche och chilisås samt tomatklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2023
Läs noga ingrediensförteckningen i fisken.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri panerad fisk.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Inte längesedan denna rätten var … håller med flera andra , inte ok med fiskpinnar. Byt ut till annan maträtt istället !
Hanna
2023-03-16Hej Hanna och alla andra! Ta gärna kontakt med vår Kundservice (https://www.ica.se/kundservice/) med synpunkter på matkassens innehåll. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-03-23Det var inte så länge sedan som detta recept var i matkassen! Kan tycka att det kan vara lite mer variation!
Katarina
2023-03-14Fiskpinnar? Stor skillnad mellan sprödbakad torsk och fiskpinnar enligt vår familj.
Tobias
2023-03-13